VOORGERECHT

•    CARPACCIO – parmezaanse kaas – rucola dressing - pijnboompitten
•    DUO CORFU - tzatziki - kaasmousse
•    SPANAKOTIROPITTA – bladerdeeg - fetta - spinazie
•    GRIEKSE SALADE –  met fetta
•    COURGETTEBALLETJES – met tzatziki
•    GEHAKTBALLETJES – met champignontomatensaus

HOOFDGERECHT

•    GEGRILDE KIPFILET – rijst – frites – tzatziki
•    MIX CORFU – suflaki(spies) – giros – souzouki(gehakt) - rijst – frites - tzatziki
•    CHEF PIATO – giros – kip – varkenshaas – rijst – frites - tzatziki
•    MOUSAKA - lagen van aardappel – gehakt – aubergine - bechamelsaus
•    GEGRILDE ZALM – knoflooksaus – frites – rijst
•    VEGETARISCHE SCHOTEL - verschillende koude en warme hapjes

NAGERECHT

•    YOGHURT – met honing - walnoten
•    BAKLAVA – bladerdeeg – honing - walnoten
•    STROOPWAFELIJS – met caramelsaus -  slagroom
•    DAME BLANCHE
•    DESSERT VAN DE WEEK

One thought on “Albert Heijn Menu

Comments are closed.